Beharangozó 2024. május 10., péntek

NB III.: A Putnokot fogadja a DVTK II. F4R

A listavezető érkezik az edzőközpontba. Az NB III.-as bajnokság hajrájában a diósgyőri fiatalok a bajnokaspiráns Putnok FC-t látják vendégül. A mérkőzésen vasárnap 11 órakor indul útjára a labda.

NB III.: A Putnokot fogadja a DVTK II. F4R


NB III., Észak-Keleti csoport, 28. forduló

2024. május 12., vasárnap
11:00
DVTK II. F4R - Putnok FC

Vezetőedzői várakozás

Szamosi Tamás:  - Három “BL-döntő” áll előttünk, ezekből kell a maximumot kihozni ahhoz, hogy elérjük azt a célt, amit az év elején kitűztünk magunk elé. Most a listavezető érkezik, a múlt heti történések is azt bizonyítják, hogy ők sem verhetetlenek. Mindenképpen szeretnénk jó eremdényt elérni. A múlt heti siker jót tett a csapatnak. Szép gólokat rúgtunk, nagyszerűen játszottunk. Ezt a formát kell átmenteni most vasárnapra is. 

Játékos várakozás

Ferencsik Bálint: - Az NB III.-ban legfontosabb az eredményesség. Elég közel vannak hozzánk az üldőzők, mi viszont szeretnénk előrébb végezni a csoportban. A Putnok a legerősebb csapat a bajnokságban, de nagyon sokat készültünk rájuk. Mindenki éhes a sikerre, az újabb győzelemre. Az elmúlt időszakban az ellenfél kapuja előtt nem jöttek össze a dolgok, de legutóbb Gyöngyösön végre eredményesek voltunk. Ha ezt a hozzáállást és formát tudjuk ismét hozni, akkor nem leszünk esélytelenek az éllovassal szemben sem. 

A bajnokság állása
Hírek a DVTK II F4R-ről

Helyszín

Az Észak-Keleti csoport, 28. fordulójának műsora

2024. május 11., szombat
17:00
Debreceni EAC - DVSC II
2024. május 12., vasárnap
11:00
DVTK II. F4R - Putnok FC
11:00 Újpest FC - Salgótarjáni BTC
11:00 Kisvárda Master Good II - Termálfürdő FC Tiszaújváros
15:00 REAC - Karcagi SE
17:00 Facultas Tiszafüredi VSE - Evolution Hungary-Cigánd SE
17:00 Sényő FC Selyem-Ber - Eger SE
17:00 FC Hatvan - Gyöngyösi AK