Összefoglaló 2024. március 17., vasárnap

FATUM-Nyíregyháza - DVTK Ongropack 3:2

Nagyszerűen kezdte a rájátszás második párharcát a DVTK Ongropack csapata. Az első két szettet szoros csatában ugyan, de megnyerték a piros-fehérek, ám a folytatásban kissé visszaesett a diósgyőriek játéka és ött szettes maratoni találkozón a Nyíregyháza csapata kerekedett felül. Folytatás szerda este a DVTK Arénában.

FATUM-Nyíregyháza - DVTK Ongropack 3:2


Röplabda Női Extraliga - 5-8. helyért, 1. mérkőzés

FATUM-Nyíregyháza - DVTK Ongropack 3:2 (-24, -21, 17, 16, 11)

2024. március 16. szombat - Nyíregyháza, Continental Aréna
340 néző - Vezette: Halász Tibor, Bátkai-Katona Ágnes

FATUM-Nyíregyháza: Galvao 6, Jeremics 11, Nagy S. 15, Kocics 28, Szabó L. 4, Carabali 9. Csere: Tóth F. (liberó), Antivero 9, Rufin-Martinez, Földi 1, Tóth D. Vezetőedző: Adrian Chylinski.
DVTK-Ongropack: Egri 12, Hollósi 8, Jovanovics 4, Szkorics 21, Prosvirina 18, Einarsdóttir M. 1. Csere: Kundrák (liberó), Hegyi, Kalmár 3, Einarsdóttir H. Vezetőedző: Németh Szabolcs

Edzői értékelés

Adrian Chylinski: Két részre kell bontani a mérkőzést. Az első két szettben nagyon gyengén játszottunk, talán túl közel volt még az elveszített kupameccs és a negyeddöntős párharc, ami mentálisan megviselte a játékosokat. De aztán elkezdtünk röplabdázni, megmutatták a lányok az igazi karakterüket, és hátrányból fordítva győztünk, ami a legfontosabb. Mostantól készülünk a szerdai második meccsre.

Németh Szabolcs: Nagyon jó egységet mutatva sikerült egy végletekig kiélezett meccset játszanunk a Nyíregyházával. Ha a továbbiakban is ez a harcosság fog minket jellemezni akkor....! El kell hinnünk, hogy be is tudunk lépni azon az ajtón, aminek a küszöbéig már eljutottunk.