DVTK Ongropack DVTK Ongropack 1 - 3 MÁV Előre Foxconn MÁV Előre Foxconn
Mérkőzés adatok Beharangozó A mérkőzés Összefoglaló Képtár
Összefoglaló 2024. január 27., szombat

DVTK Ongropack - MÁV Előre Foxconn 1:3

Lejátszotta utolsó hazai alapszakasz mérkőzését a DVTK Ongropack a röplabda női Extraliga 2023/2024-es kiírásában. A diósgyőriek az első két szettben nagy előnyt adtak a vendég MÁV Előre Foxconn csapatának, akik könnyedén behúzták ezen játékrészeket. A folytatásban aztán mintha egy új találkozó kezdődött volna, kreatív és élvezetes játékot nyújtottak a diósgyőriek, ám a ráadásos szettekből csak egyet sikerült megnyerni, így elmaradt az újabb DVTK pontszerzés.

DVTK Ongropack - MÁV Előre Foxconn 1:3

Röplabda Női Extraliga - 13. forduló

DVTK Ongropack - MÁV Előre Foxconn 1:3 (-18, -12, 24, -24)

2024. január 27., szombat - Miskolc, DVTK Aréna
250 néző - Vezette: Villás, Rácz

DVTK Ongropack: Hegyi 6, Prosvirina 15, Einarsdóttir 5, Egri K. 12, Horváth, Škorić 13. Csere: Kundrák (liberó), Hollósi 4, Kalmár, Egri B. Jovanović. Vezetőedző: Németh Szabolcs
MÁV Előre Foxconn: Pallag 14, Orosz 6, Michalewicz 3, Markovic 15, Andersson 13, Dvoracek 16. Csere: Kovács (liberó), Tarr 6, Szabó 2, Király-Tálas. Vezetőedző: Lukasz Marcin Pryzbylak


Edzői értékelés

Németh Szabolcs: A Békéscsaba elleni eredményért rengeteget küzdöttünk, ám ma úgy mentünk fel a pályára, mintha az ott mutatott játék természetes lenne. Amikor sikerült megérteni a játékosoknak, hogy a sikerért tenni is kell, akkor egyből jól és eredményesen játszottunk, aminek köszönhetően megérkeztünk a mérkőzésbe. Nüanszok döntötték el a harmadik és negyedik szettet, ám sajnálom, hogy két játszma előnyt adtunk a fehérváriaknak.

Lukasz Marcin Pryzbylak: Az elején jól kezdtünk, aztán a Diósgyőr kifejezetten kemény ellenállást mutatott. Ez jó lehetőség volt számunkra arra, hogy a lányok nehéz szituációban is tapasztalatot szerezzenek. Talán kockázatosnak tűnhet, hogy ennyi játékosnak lehetőséget adtunk, de nekünk hosszútávú célok lebegnek a szemünk előtt, ehhez pedig mindenkinek kell a játékperc az ilyen összecsapásokon. A csapat jól reagált, a cserék jól szálltak be, és végül győztünk, így elégedett vagyok.

Tabella